Zaplog

‘HYSTERIE ROND PEDOFILIE’: DISCUSSIE ZAPLOG (3)

19 December 2009

http://doofpottenjustitie.weblog.nl/page/3/?repeat=w3tc

Cdroms@ freedomfiles

Wat je eerste reactie betreft: Zoals je zegt, kan het lekken van de video een valide grond zijn voor het niet-ontvankelijk verklaren van de aanklachten van het Openbaar Ministerie.

Inzake je tweede reactie: Eerlijkheidshalve moet ik er aan toevoegen dat deze woorden niet rechtsstreeks van de minister kwamen. Ze zijn wel weer te vinden in een uitgelekt justitierapport, in de verslagen van de psycho-sociale dienst (een justitiedienst) van de gevangenis van Turnhout waar dat Marcel Vervloesem momenteel is opgesloten en in het rapport van een zekere Eric Geudens van de gevangenis van Turnhout die zich uitgeeft voor gevangenisdirecteur maar die in werkelijkheid slechts een attaché is. In zijn negatieve advies van 28.11.2009 voor de strafuitvoeringsrechtbank omtrent de vraag om voorwaardelijke vrijlating van Marcel Vervloesem, schreef deze het volgende: xab Het risico dat hij zijn slachtoffers zou verontrusten is kleiner wanneer hij terecht zou kunnen bij mevrouw de Croxff. Toch blijft daar ook het risico bestaan dat hij door het bespelen van de media en de betrokkenheid bij de organisaties rond pedofilie, de slachtoffers zou verontrusten. Er is een ernstige risico op het verontrusten van de slachtoffers ofwel door zijn woonstreclassering in de regio ofwel door zijn betrokkenheid bij verenigingen tegen pedofilie die gretig gebruik maken van de media. xbb

Enkele maanden geleden schreef de rechter van de strafuitvoeringsrechtbank te Gent die de verzoeken van Marcel Vervloesem afwees, in haar vonnis: ‘Dhr. Vervloesem wenst vrijwilligerswerk te verrichten bij de Fondation Princesse de Croxff… De rechtbank kan zich niet ontdoen van de indruk dat betrokkene werk voor zijn eigen ‘fanclub’ zal verrichten. Dit reclasseringsplan kan bezwaarlijk als een recidivebeperkend reclasseringsplan getaxeerd worden, maar is een voortzetting van zijn eerdere levenswandel’.

Gezien de Minister van Justitie van het dossier Vervloesem perfect op de hoogte is en, zoals de voornoemde rechter in haar vonnis stelde, ‘het aan de Minister toekomt om te oordelen over de opportuniteit van een voorlopige invrijheidsstelling om medische redenen’ terwijl Marcel Vervloesem opgesloten blijft, kan men voorzichtig besluiten dat de Minister het met de redenering van de justitie en zijn justitiediensten, eens is.

http://zaplog.nl/zaplog/article/peter_r_de_pedojager_en_de_hysterie

——

http://www.youtube.com/user/werkgroepmorkhoven
Video’s – akties Werkgroep Morkhoven
http://werkgroep-morkhoven.skynetblogs.be/
http://morkhoven.org/wordpress/
http://droitfondamental.eu/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: