Klachten

NIEUWE PROBLEMEN MET SKYNETBLOG

http://doofpottenjustitie.weblog.nl/page/2/?repeat=w3tc

SkynetEen Nederlandse pedo-gerichte weblog die door middel van een haatcampagne blijkbaar een strijd voert tegen de ‘zelfbenoemde pedojagers’, ging onlangs een klacht indienen bij Skynet in de hoop daarmee de skynetblogs van de vzw Werkgroep Morkhoven te laten sluiten.

De site die geen onderscheid weet te maken tussen Chris Hxf6lsken en Marcel Vervloesem van de vzw Werkgroep Morkhoven en die zelfs een oproep om pedofielen ‘levend te verbranden’ liet publiceren om de schijn van ’slachtoffers’ hoog te houden, schreef ook naar de Herentalse burgemeester Jan Peeters (Sp.a) omdat die in 2005 reageerde op een petitie die door de vroegere aanklagers van Marcel Vervloesem werd opgesteld.
In de petitie die enkel door de aanklagers werd getekend, werd geëist dat Marcel Vervloesem uit zijn sociale woning gezet zou worden (wat enkele maanden geleden gebeurde), en de website van de vzw Werkgroep Morkhoven ‘van het Internet zou verwijderd worden’.

Enkele maanden geleden werden er drie skynetblogs van de vzw Werkgroep Morkhoven, waaronder ‘Doofpot Justitie’ gesloten. Een Gentse advocate beweerde in december 2007 immers dat de blogs ‘dubieus en maatschappelijk onaanvaardbaar waren gezien men een veroordeelde kindermisbruiker beschermde’ (terwijl het proces tegen Marcel Vervloesem nog lopende was). De advocate kreeg daarbij de steun van haar collega van de online-krant Gentblogt.be die na een resem provocerende uitlatingen op zijn blog, een klacht wegens ‘copyright’ ging indienen bij de Skynet Klantendienst.

Opmerkelijk in deze zaak is het feit dat juist voor de sluiting van de drie skynetblogs, de vzw Werkgroep Morkhoven een hele reeks problemen ondervond met haar skynetblogs. Enkele dagen voor de sluiting werd de titel van de achteraf verwijderde skynetblog ‘Doofpot Justitie’ die het internetarchief van de vzw Werkgroep Morkhoven bevat, in ‘Werkgroep Morkhoven’ veranderd, het inleidend voorwoord verdween en de sleutelwoorden waardoor de zoekmotoren de blog konden herkennen, werden gewijzigd.

De Morkhoven-skynetblog ‘MSN-groepen’ die oorspronkelijk gewijd was aan de problemen met de MSN-nieuwsgroepen, vertoont nu juist dezelfde problemen. De titel van deze skynetblog werd in ‘Blogoloog’ veranderd, het voorwoord verdween en werd gewijzigd in ‘Blogoloog is een blog van de vzw Werkgroep Morkhoven’. De sleutelwoorden waardoor de zoekmotoren de blog kunnen herkennen, werden gewijzigd.

Het idee komt dus ongetwijfeld van diegenen die onlangs, na hun campagne tegen de skynetblogs van de vzw Werkgroep Morkhoven die vooral bestond uit wat kinderachtige provocaties, een klacht indienden bij Skynet om de drie skynetblogs van de vzw Werkgroep Morkhoven te laten sluiten.

De vzw Werkgroep Morkhoven wenst hen in ieder geval nog veel sukses toe in hun nieuwe pogingen.

De Skynet Klantendienst werd van de nieuwe problemen op de hoogte gebracht.

http://msn-groepen.skynetblogs.be/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: