SKYNET VERWIJDERT DRIE MORKHOVEN BLOGS

Image

Op 18.9.2009 schreven we:
Vandaag verdwenen er zomaar eventjes drie skynetblogs, zonder enige waarschuwing van Skynet (Belgacom), van het Internet. Ze staan niet meer op het lijstje van de blogs die de vzw Werkgroep Morkhoven opende. Ook via Google zijn ze niet meer toegankelijk.
Het betreft hier ondermeer de blog ‘Doofpot Justitie’ waarmee enkele dagen geleden reeds problemen waren doordat een persoon of dienst die over de skynetcode van de vzw Werkgroep Morkhoven beschikte, de naam en de inleiding ervan door die van de Werkgroep Morkhoven vervangen had. Er werd daarvoor toen een klacht neergelegd bij de Skynet Klantendienst die nu dus besloten heeft om de blog met een archief dat dateert van 2005, te vernietigen.
De andere blogs zijn ‘leugendetector’ en ‘Michel Vuijlsteke: ongecensureerd’. De laatste blog werd afgesloten na de publicatie van het bijgaand artikel getiteld ‘Werkgroep Morkhoven moet van het Internet’.
Er werd ook nu weer een klacht ingediend bij de Skynet Klantendienst die in een automatisch antwoord liet weten dat de klacht ‘bij het dossier’ werd gevoegd.
De bedoeling is waarschijnlijk om alle blogs van de Werkgroep Morkhoven te sluiten en de Werkgroep Morkhoven van het Internet weg te werken zodat de schokkende informatie over de handelswijze van bepaalde magistraten, bepaalde politici en de Minister(s) van Justitie voorgoed verdwijnt.
Dat er reeds lang plannen waren om de Werkgroep Morkhoven van het Internet te verwijderen, leest u in het onderstaande artikel.
Wie de informatie van de Werkgroep Morkhoven wil behouden, kan ze dus best zo snel mogelijk op zijn harde schijf opslaan. Morgen kan het daarvoor al te laat zijn omdat Minister van Justitie Stefaan De Clerck duidelijk voor een doofpotpolitiek aangaande de kinderpornozaak Zandvoort en de aanverwante zaken gekozen heeft.
Enkele weken geleden werd Morkhoven-actievoerder Marcel Vervloesem ook al uit zijn woning gegooid en eiste de Geelse Bouwmaatschappij die de woning eerst voor een deel sloopte om ze vervolgens te laten ‘renoveren’, een bedrag van 6.000 euro van Marcel Vervloesem die met zijn zeer slechte gezondheid al een jaar in de gevangenis zit opgesloten.
Alsof het afgesproken werk was, liet de electriciteitsmaatschappij Electrabel weten dat ze 2000 euro van Marcel Vervloesem eiste, zoniet zou hij de deurwaarder op zijn nek krijgen. Electrabel rekende alleen al voor de maand augustus 2009 een bedrag van 1700 euro aan terwijl het huis al een heel jaar onbewoond is.
Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: