Archief: Marcel Vervloesem gerechterlijk vervolgd voor publikatie foto’s

Image

 

Vzw Werkgroep Morkhoven

Marcel Vervloesem gerechterlijk vervolgd voor publikatie foto’s op website Buro Zoeklicht. 

Het parket van Turnhout gaat in de maand November de morkhovense aktivist Marcel Vervloesem van de Vzw Werkgroep Morkhoven, gerechtelijk vervolgen wegens de schending van de wet op de privacy ten gevolge van de publikatie van foto’s met gezichten afkomstig van de cd-rom Zandvoort. Deze waren namelijk in het jaar 2OO1 op de website van Buro Zoeklicht geplaatst. 

Het gerecht van Turnhout acht de morkhovense aktivist voor die publikatie verantwoordelijk en ook blijkbaar verantwoordelijk voor de webside van Buro Zoeklicht in Nederland. De gerechtelijke stap komt ambtshalve van Substituut Van Der flaas van het parket Turnhout. Het nieuws werd vandaag officieel bekend gemaakt, en lokte al meteen scherpe reaktie’s ten opzichte van het gerecht in Turnhout uit.

Het parket zou beter eens werk maken van de indentificatie van de duizenden slachtoffertjes en deze van de vele daders dewelke op de cd-rom voorkomen in plaats van zich te richten tegen hen die klaarheid inzake die cd-roms kinderporno beogen. Verwezen wordt er naar het feit dat hetzelfde parket de daders die op de cd-rom voorkomen ongemoeid laten, omdat er zich daartussen een vooraanstaande jeugdmagistraat bevind, dewelke zich op foto sexueel vergrijpt aan een 11 jarige jongen. 

De gerechtelijke vervolging tegen Marcel Vervloesem wordt in vele kringen dan ook gezien als een poging van het gerecht in Turnhout om opheldering inzake deze cd-roms de kiem in te smoren en de aktievoerder de mond te doen snoeren.

Einde bericht

http://www.zoeklicht.eu/aktie/briefmorkhoven.htm

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: