Was het onderzoek in de zaak Dutroux een doofpotoperatie ?

 

De Werkgroep Morkhoven publiceerde gisteren op haar skynetblogs, een vertaling van een artikel rond een videoband van kindermisbruiker en kindermoordenaar Marc Dutroux dat in de krant ‘La Dernière Heure verscheen’.

Op deze videoband is te zien hoe Marc Dutroux een kind verkracht.

Kort na de publicatie op de skynetblog ‘Doofpot Justitie’, werd deze blog afgesloten voor het publiek.

Gisteren stond de skynetblog, alhoewel hij geblokkeerd was, nog op Google vermeld. Bij het zoekwoord ‘Doofpot Justitie’ verscheen hij op de eerste Google-pagina op de eerste plaats. Maar dat is vandaag niet meer het geval.

De Werkgroep Morkhoven vermoedt dat Google door de Belgische Staat werd gecontacteerd. De Belgische Staat is eigenaar van de telecommunicatie-multinational Belgacom waarvan Skynet een onderafdeling is. En het is niet toevallig dat Skynet publiciteit maakt voor E-Cops, een online meldpunt dat samenwerkt met politie en justitie waar men als internetgebruiker ‘misdrijven op of via het internet kan melden’…

De Stichting van de Prinsessen Jacqueline de Croÿ en Maria Massimo Lancelotti die met de vzw Werkgroep Morkhoven samen rond kindermisbruiken werkt, is reeds jarenlang klant van Belgacom die, zoals ook blijkt uit haar steun aan de Israëlische apartheidspolitiek, er geen enkel ethisch principe op nahoudt.

http://doofpot-justitie.skynetblogs.be/

—-

Zaak Dutroux: doofpotpolitiek

23 augustus, 2010

DE ZAAK DUTROUX: DE STELLING DAT DE GENDARMERIE MEDEPLICHTIG WAS WINT AAN KRACHT

En als de video’s expres niet bekeken werden?

De video die het leven van Julie en Mélissa had kunnen redden

Jean-Louis Lejeune; “Het is walgelijk, net als heel de rest”.

Dutroux-Fourniret: dezelfde problemen!

Brussel – Over de affaire Dutroux is van alles en nog wat beweerd. Sommige beweringen waren serieuzer dan andere maar ze zijn nooit echt bewezen.

Zo is er de bewering dat Marc Dutroux en de gendarmes die destijds op zijn zaak gezet waren, simpelweg met elkaar onder een hoedje gespeeld hebben, en dat het monster zo op geen enkele manier tegenstand kreeg bij het verrichten van zijn gruweldaden. Dutroux zou volgens deze stelling voor de gendarmes hebben gewerkt.

Volgens de mensen die deze stelling aanhangen, is het daarom duidelijk dat de gendarmes met opzet de video’s niet bekeken hebben omdat ze namelijk op de hoogte waren van de praktijken van Dutroux.

Nog steeds volgens die stelling van de medeplichtigheid van de gendarmerie, zouden Julie en Mélissa gestorven zijn in de geheime kelder van Dutroux, niet omdat de gendarmes hun stemmen niet gehoord hadden toen ze het huis van Dutroux doorzochten, maar eenvoudigweg omdat ze opzetttelijk niets wílden horen.

Dutroux zou door de gendarmes gebruikt zijn omdat ze hem opdrachten doorgaven om kleine meisjes te leveren, waardoor ze er uiteraard geen enkel belang bij hadden om het bestaan van Dutroux’s geheime martelkelder te onthullen.

Dit is een stelling die tot nu toe niet bewezen kon worden, en waarschijnlijk zal dat ook nooit gebeuren, want inmiddels is het proces tegen Dutroux voorbij en een groot aantal van de hoofdrolspelers in de affaire is inmiddels overleden, waaronder de gendarm René Michaux, de man die naar het huis van Dutroux werd gestuurd in 1995, dwz een jaar voordat de affaire losbarstte, en die na die huiszoeking meldde dat hij geen geschreeuw van kinderen had gehoord en geen enkele verborgen ruimte had gevonden in het huis!

Wat de video’s aangaat, beweerden de onderzoekers in deze zaak dat ‘ze niet over het benodigde materiaal beschikten om ze af te kunnen spelen’.

N. Ben, La Dernière Heure, 20/08/2010

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: