Belgische Justitie: schender van Belgische Grondwet

Een tijdje geleden werden we op een gemene manier geprovoceerd door een man die met zijn vriendin uit de Gentse magistratuur, onze skynet-blogs van de zoekrobots en het Internet wilde doen verdwijnen. Hij maakte Marcel Vervloesem van onze vereniging voor het vuil van de straat uit terwijl deze reeds 14 jaar lang het slachtoffer is van laffe media-campagnes die louter bedoeld zijn om de kinderpornozaak Zandvoort dicht te dekken.
Toen we via onze skynetblogs reageerden op de beschuldigingen en beledigingen van de man, besloot Skynet om ondermeer de blog ‘Doofpot Justitie’ af te sluiten.
De blog is voor ons niet langer op het computerscherm te zien en we kunnen niet verder publiceren.
We hadden geen mogelijkheid om ons tegen de beslissing van Skynet te verweren.
Over het algemeen zijn we tevreden over de skynetblogs maar dit vonden we werkelijk overdreven, temeer daar deze man bovendien goed bevriend leek te zijn met de ontwerper van de skynetblogs.

Marcel Vervloesem kreeg 4 jaar geleden van de Justitie een spreekverbod met de pers opgelegd, wat volledig ongrondwettelijk is. Sinds 2 jaar mag hij zijn vrienden van de vzw Werkgroep Morkhoven niet meer contacteren die hem gedurende 2 jaar lang, iedere week, in de gevangenis opzochten. Ook dit was misdadig en mensonwaardig.
De Morkhoven-aktivist is, in tegenstelling tot een verkeerdelijk bericht in Het Nieuwsblad, nog steeds bestuurslid van de Werkgroep Morkhoven.
Bij zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling 2 jaar geleden, legde de Gentse strafuitvoeringsrechtbank hem ook het verbod op om nog samen te werken met verenigingen die kindermisbruiken bestrijden. Hij kreeg een verbod om naar het buitenland te reizen omdat men vreesde dat hij zou uitgenodigd worden op een kongres over kindermisbruik.
Tijdens de huiszoeking naar aanleiding van het recente verhaal in Het Nieuwsblad en de nieuwe valse klacht die daarop volgde, werd het script van het boek dat hij momenteel voorbereid, in beslag genomen.

Jan Boeykens, voorzitter Werkgroep Morkhoven

Foto: Belgische regering die toelaat dat de Belgische grondwet en de rechten van haar burgers op grove wijze worden geschonden….

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: