Blogoloog – Internet – problemen

De skynetblog ‘Blogoloog – Internet – problemen’ was oorspronkelijk gewijd aan de problemen met de MSN-nieuwsgroepen van de vzw Werkgroep Morkhoven en het zonder enige waarschuwing sluiten van de nieuwsgroepen ‘Princesse de Croÿ’ en ‘Fauvage scandals’ omdat er te veel kritiek op de werking van justitie werd gegeven in bepaalde dossiers.
Ook de skynetblogs schijnen af en toe aan een vreemde ziekte te lijden, die, zoals een griepvirus, regelmatig opkomt en dan weer verdwijnt. Onlangs werden er drie skynetblogs, waaronder ‘Doofpot Justitie’ van de vzw Werkgroep Morkhoven gesloten na de provocerende uitspraken van een Gentse advocate (lid van de Raad van de Orde van Advocaten en de probatiecommissie) die hierbij gesteund werd door haar vriendje van Gentblogt.be.

Juist voordat skynet de blogs waaraan jaren was gewerkt, wegens een ‘schending van copyright’ ontoegankelijk maakte, werd de titel van ‘Doofpot Justitie’ ongevraagd in ‘Werkgroep Morkhoven’ veranderd en werd het voorwoord van deze groep door deze van de blog ‘Werkgroep Morkhoven’ vervangen.

Ook de naam van deze blog werd onlangs van ‘Problemen met MSN-groepen’ ongevraagd in ‘Blogoloog’ veranderd. Het voorwoord met een minitieuze samenvatting van de problemen die zich met de MSN-groepen hadden voorgedaan, verdween. Ook de sleutelwoorden waardoor de zoekmotoren de blog kunnen herkennen, werden gewijzigd.

Het is duidelijk dat men in bepaalde justitiekringen zijn best doet om het archief van de vzw Werkgroep Morkhoven van het Internet te verwijderen. De vzw Werkgroep Morkhoven wenst hen nog veel sukses toe en dankt de initiatiefnemers voor de aandacht die daarmee aan het in de doofpot steken van de kinderpornozaak Zandvoort wordt gegeven.

http://msn-groepen.skynetblogs.be/

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: